Cultura a coborat din STRADA ;x

Cultura a coborat din STRADA ;x

duminică, 21 noiembrie 2010

Giulestiul de ieri si cel de azi !!



Scriu asta dupa ce in sfarsit cei de la primarie s-au gandit si la sufletul giulestenilor.. adica la cei care stau in sarbi !! In primul rand va arat si o poza cu giulestiul de acum 5 6 luni cand nu puteai efectiv sa iesi din casa. Oamenii renuntasera sa-si duca copii pe la scoli s-au gradinite, nu puteai venii de la cumparaturi cu taxiul pentru ca nimeni nu venea , rudele la fel.. nu mai veneau pentru ca nu puteau sa mearga adica nu aveau pe unde. Fara pic de exagerare namolul si gropile depaseau lejer 1 metru jumatate .

Dupa nenumarate sesizari si proteste chiar s-a reabilitat Giulestiul ! Soseaua este impecabila , statii de autobuz, semne de circulatie , canalizari si alte utilitati !
Evident ca lumea nesimtita nu stie sa pastreze ce are.. inca vad pungi de gunoi aruncate pe la coltul strazi sau ambalaje. Mi-e drag sa vin de la scoala pentru ca stiu ca am un drum curat accesibil si in primul rand pot chema prietenii la mine fara sa ii aud " Nu vin frate esti nebun ce e acolo la tine cizme de cauciuc"

Sper ca acum soseaua sa tina mai mult.. sau cel putin pana ma mut eu din cartier peste 3 4 5 ani !!
--> Multumiri dlui primar !! <--

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu